Dupa lansarea de bere la doza cu senzor de racire, ce a
avut un impact pozitiv puternic in randul consumatorilor, a venit randul sa
asistam la lansarea salamului cu eticheta inteligenta cu cadran termosensibil,
care ne asigura daca acesta este pastrat la o temperatura optima.
Astfel, pentru a evidentia ca produsele sale sunt
pastrate la o temperatura optima, respectiv intre 2 si 8 grade Celsius, Caroli
Foods a lansat Salamul Semenic Extra cu "Caroli"metru Termic, ce are
o eticheta inovatoare, cu cadran termosensibil. Acest cadran termosensibil isi
schimba culoarea in functie de temperatura produsului:
- sub 8 grade Celsius, cadranul termosensibil are culoarea verde;
- peste 8 grade Celsius, cadranul termosensibil incepe sa se coloreze in galben.
Cu alte cuvinte, cand cadranul termosensibil incepe sa se
coloreze in galben, Caroli doreste sa ne atentioneze ca produsul trebuie
reamplasat la rece, la o temperatura sub 8 grade Celsius.
Caroli Foods continua in acest fel sa se preocupe asupra
calitatii produselor sale, monitorizand intreg lantul frigorific al produselor
proprii, incepand cu productia si ambalarea in fabrica proprie din Pitesti,
continuand cu depozitele proprii din tara in timpul transportului cu masinile
frigorifice proprii si terminand cu verificarea vitrinelor frigorifice ale
magazinelor partenere.
Da, se pare ca cea de-a 4-a Revolutie Industriala sau
"Industria 4.0" cum i se mai spune, ce este acum in plina
desfasurare, o sa continue sa ne uimeasca in fiecare zi mult timp de acum
incolo. Sub deviza #MancareCuNotificare, Caroli Foods ne prezinta azi
Salamul Semenic Extra cu Carolimetru Termic! Vedem ce va mai urma
maine!
Sa fiti iubiti, iar iubirea voastra sa fie monitorizata mereu de un "Caroli"metru Termic! J
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu